پاورپوینت در مورد کامپیوتر های پوشیدنی
به نظر میرسد که همه شرکتهای فناوری سخت مشغول کار روی کامپیوترهای پوشیدنی و عینکهای واقعیت افزوده هستند.
همین چند هفته پیش بود که سرگئی برین، از موسسان گوگل، عینک واقعیت افزوده گوگل را در کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل I/O رونمایی کرد. حالا هم شرکت الیمپوس (Olympus) پردهها را از روی عینک کامپوتری پوشیدنی خود کنار زده است. الیمپوس به تازگی در یک نشست خبری، از «نمونه اولیه نمایشگر پوشیدنی فوق فشرده ۴٫۰ MEG» رونمایی کرد و در مورد آن گفت: این عینک میتواند در زندگی روزمره مورد استفاده قرار گیرد. این شرکت همچنین اعلام کرد که نمایشگر MEG 4.0 نمای دنیای بیرون را مخدوش نمیکند. این عینک با وجود باتری فقط ۳۰ گرم وزن دارد. البته قیمت و تاریخ انتشار آن در این نشست اعلام نشد.
این در حالی است که شایعات مبنی بر این هستند که اپل نیز مشغول کار روی کامپیوترهای پوشیدنی است. این شرکت مجددا فهرستی در زمینه ثبت اختراعات برای صفحه نمایش ارایه داده که در عینکهای مخصوصی تعبیه میشوند. این در حالی است که در هفته گذشته اپل موفق به دریافت جایزه حق ثبت اختراع برای «عملکرد جانبی برای نمایشگر نصب شده روی سر» شد.

پاورپوینت در مورد کامپیوتر های پوشیدنی
این حق اختراع میتواند برای پخش و انتشار یک تصویر به چشم طرف مقابل مورد استفاده قرار گیرد. وسیله معرفی شده در حق اختراع اپل مانند عینک گوگل، جلوی صورت قرار میگیرد و اطلاعات را روی نمایشگر LED کوچکی نشان میدهد، اما بر خلاف نمونه عینک آزمایشی گوگل که تنها یک نمایشگر در جلوی چشم راست قرار دارد، پتنت اپل نشان میدهد که برای هر چشم یک نمایشگر در نظر گرفته شده است. این پتنت در سال ۲۰۰۶ نوشته شده است، اما اجازه انتشار آن به ۳ ژوییه ۲۰۱۲ موکول شد. البته یکی از طراحان این عینک یعنی تونی فادل (Tony Fadell)، معروف به پدر آیپاد اخیرا اپل را برای دنبال کردن پروژه ترموستات هوشمند Nest ترک کرده است و معلوم نیست که این پروژه چه زمانی به پایان خواهد رسید. در این پتنت، اپل خیلی وارد جزییات نشده و از تمامی امکانات این وسیله صحبت نکرده است و تنها از وسیلهای نام برده که میتواند تصاویر را بر روی نمایشگر جلوی چشم نشان دهد و قابلیت ارتباط با دستگاه دیگری که نسبت تصویر آن ۱۶به ۹ است را دارد و در واقع این نسبت تصویری است که توسط نظریه پردازان برای نسل بعدی گوشیهای آیفون پیشبینی شده است.
در حالی که برخی از شرکتها روی عینکها به عنوان کامپیوترهای پوشیدنی تمرکز کردهاند، شرکتهایی نیز در زمینه امکان کامپیوتری کردن لنزهای تماسی فعالیت میکنند. بابک پرویز که در گوگل روی پروژه عینک شرکت کار میکند، متخصص فناوری نانوی زیستی یا بیونانوتکنولوژی است و تلفیقی از فناوریهای کوچک و زیستشناسی است. پرویز، عضوی از تیمی بود که یک لنز تماسی بسیار کوچک را ساخته است. در این لنز تماسی مدارهای الکترونیکی تعبیه شده تعبیه شده است. گزارش موسسه تحقیقات فارستر در اوایل سال جاری نشان میدهد که کامپیوترهای پوشیدنی «جنگ پلاتفورم جدید» را به همراه خواهد داشت که به جنگ اپلیکیشنهای تلفن همراه امروزی، بین اپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون و فیسبوک بیشباهت نیست. فارستر در این گزارش گفت: تصور کنید که بازیهای ویدیویی در فضای واقعی اتفاق میافتد یا عینکهایی که نام همکارتان را که واقعا باید بدانید به شما یادآوری میکند. یا پرداخت بهای یک قهوه در استارباکس با ساعت مچیتان به جای استفاده از تلفن همراه.
پاور پوینت چیست؟
پاورپوینت PowerPoint نرم افزاری ساده و کارآمد برای ساخت برنامه های چندرسانه ای کوچک (مانند کاتالوگهای الکترونیکی و برنامه های اطلاع رسانی ساده) است. معمولاً بیشترین مورد استفاده از پاور پوینت در مورد ساخت سیستم تصویری قابل نمایش در سمینارها و جلسات مهم میباشد. وجود الگوهای از پیش آماده شده، موجب میگردد که در سریعترین زمان به بهترین نتیجه دست یابید.
یکی از آسانترین و جذابترین روشهای آموزشی، استفاده از اسلایدهای آموزشی پاور پوینت است. با توجه به آسان بودن استفاده از این اسلایدها که عمدتا تنها با یک کلیک ساده امکان پذیر است. محیط رنگی و قابلیت افزودن عکس، جدول، نمودار، کلیپ آرت، صدا و ویدئو باعث جذابیت کار و تفهیم بهتر مطالب برای مخاطبان میشود.
از آنجایی که یکی از مشکلات آموزش در ایران، نداشتن جذابیتهای لازم، نیاز به برنامه های پشتیبانی کننده فراوان و حجم بالای فایلها با توجه به سرعت پایین اینترنت در ایران است، اسلایدهای آموزشی پاورپوینت به منظور رفع این کاستی ها می تواند بسیار مفید باشد، بطوریکه برای استفاده از پاورپوینت به هیچ برنامه پشتیبانی کننده ای احتیاج نیست، کوتاه است و روشهای انتشار آن نیز آسان و امکان پذیرند.
همچنین بکارگیری اسلایدهای آموزشی پاورپوینت از آنجایی که با بازگو کردن مفاهیم به زبان ساده دنبال می شود تنها محدود به مخاطبان خاص نبوده و همه گروههای اجتماعی و عموم کاربران اینترنتی را تحت پوشش قرار می دهد.
البته نباید فراموش کرد که ارایه آموزش در پاورپوینت بخاطر نحوه ارایه آن، نیاز به ادبیاتی متفاوت با دیگر روشهای آموزشی دارد. در پاورپوینت از آنجایی که نمی توان مطالب را بلند و طولانی ارایه داد، باید محتوی آموزشی تا حد ممکن خلاصه و موجز باشد.
به کمک پاور پوینت اسلایدهایی برای نمایش یا بروشورها و اطلاعیههای تبلیغاتی برای چاپ ساخته میشود که با دیتا پروجکتر، قابل نمایش روی دیوار و پرده هستند. پاور پوینت اصلاً برنامهی ارائهی مطلب با دیتا پروجکتور برای جمع است و نه بر روی مانیتور و برای فرد خاص. محیط رنگی و قابلیت افزودن عکس، جدول، نمودار، کلیپ آرت، وُرد آرت، فایلهایی از سایر برنامههای آفیس، صدا و ویدئو باعث جذابیت کار و تفهیم بهتر مطالب برای مخاطبان میشود. در واقع پاورپوینت قسمت سمعی و بصری آفیس است. در محیط پاور پوینت، برخلاف وُرد باید خیلی خلاصه و فقط رئوس مطالب، جداول، نمودارها، عکس و از این دست را به صورتی شکیل و زیبا در اسلایدها و با رنگها و نوشتههای زیبا بگنجانید.
پاورپوینت ، نرم افزاری است که با آن می توانید تحقیقات خود را به صورت پویا به نمایش بگذارید.به عبارت دیگر می توان گفت نمایش تحقیقات روی کاغذ به هیچ طریقی امکان پذیر نیست و شما می توانید حداکثر به دو یا سه نفر نشان دهید. اما وقتی می خواهید پروژه یا تحقیقتان را برای چندین نفر نمایش دهید ، سر کلاس ، با در یک کنفرانس ، این کار فقط از طریق پاورپوینت امکان دارد.